C a m p i n g p l a s s e n        H y t t e r         S o m m e r         V i n t e r         I n f o         P r i s e r         E s e l v a n d r i n g    
S O M M E R

tafeltennis
Tubbehaugen camping har massevis av ro, natur, og frisk luft. Men vi er også et meget godt utgangspunkt for mange aktiviteter.

Aktiviteter på/fra campingen:
På campingen har vi et bordtennisbord og en enkel leikeplass til barna. Ellers kan du ta en dykkert i tjernet. Vi har også en robåt, pedalbåt, 2 kajakker og et supbrett, som alle kan brukes fritt av våre gjester.

Fiske:
Det er fri fiske i vårt eget tjern, ellers er det flere gode fiskevann rundt oss på Golsfjellet (trenger da fiskekort).

Gå tur:
Fra campingen går du rett inn i turnettet på Golsfjellet. Med turen til Nystølsvarden som det bokstavelige høydepunktet! Fjellet rund oss er snil turterreng som passer for alle.
Det er gode turmuligheter direkte fra campingen, med mulig høydepunkt en tur til Nystølsvarden, som er det høyeste punktet i Gol kommune.

Sykling: På Golsfjellet er det veldig godt tilrettelagt for sykling, om det så er en snil rute langs stølsvollene på en vannlig (elektrisk?) sykkel, eller du søker større utfordringer på krevende ‘singeltracks’, hos oss kan du gjøre det rett fra campingplassen!

wildspotten
geocach
Geocatching og Stolpejakt:
På Golsfjellet ligger det mange geocatcher å vente på å bli funnet. Eller prøv å samle så mange stolper som mulig, mens du er her på ferie!

Aktiviteter i regionen:
Tubbehaugen camping ligger midt imellom Hallingdal og Valdres! Begge dalfører har mye å by på. Campingen er også et fint utgangspunkt for en dagstur til f.eks. Aurlandsfjorden og Flåm. Du får da med deg 2 fjelloverganger og en av landets vakreste fjordene!


HemsedalBergbeklimmen
Klatring:
Er Golsfjellet et snilt og lett tilgjengelig fjellområde, så er det bare 3 mil til Hemsedalfjellene og mange kjente og ukjente klatremuligheter.

Gå tur:
Høyfjellet i Hemsedal er også meget egnet for de som ønsker å komme seg på en skikkelig topp. Skogshorn og Høgeloftet er 2 av mange topper å velge mellom:

I Gol:
Tropicana subtropisk badeannlegg. Gol stavkirkje. Gol motorpark.    www.golsfjellet.com og www.golinfo.no for flere tips og informasjon!

I Hemsedal:
Via Ferrata. Mountain cart. Ørretsafari i elven. www.hemsedal.com for flere tips og informasjon!

I Ål:
Høyt og lavt, klatrepark

I Nesbyen:
Garnås meteorittpark. Hallingdal museum

I Flå:
Bjørneparken, www.hallingdal.info for flere tips og informasjon!

I Fagernes:
Valdres museum. Via ferrata www.valdres.com for flere tips og informasjon!